Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

17 Octombrie, 2018

Mesajul de felicitare al Consiliului de Administrație al ANRCETI cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor şi Societății Informaționale

Versiune pentru tiparVersiune pentru tipar

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Grigore Varaniţa, a adresat astăzi, în numele Consiliului de Administraţie al ANRCETI, un mesaj de felicitare angajaţilor Agenției, tuturor lucrătorilor din sectorul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) din țara noastră cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Această zi este marcată anual la 17 mai - data când mai bine de 150 de ani în urmă (1865) a fost creată Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (UIT), care întrunește 193 de țări, inclusiv R. Moldova.

Stimaţi colegi,

În numele Consiliului de Administraţie al ANRCETI Vă adresez sincere felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale care este marcată astăzi în 193 de țări membre ale UIT.

Această zi ne îndeamnă să conștientizăm oportunitățile pe care le oferă serviciile din sectorul TIC pentru dezvoltarea durabilă a țării noastre, dar și responsabilitățile pe care le purtăm pentru edificarea unei societăți informaționale accesibilă pentru toți cetățenii R. Moldova. Pe an ce trece serviciile din sectorul TIC ocupă un rol tot mai important în viaţa majorității concetățenilor noștri, care se conving că ele le fac viaţa mai bună şi munca mai uşoară. Această convingere reprezintă unul din principalele rezultate ale muncii şi eforturilor depuse de Dvs. întru dezvoltarea sectorului TIC.

Consiliul de Administraţie al ANRCETI apreciază înalt profesionalismul şi contribuţia Dvs. la dezvoltarea sectorului TIC și edificarea societăţii informaţionale în țara noastră. Totodată, Consiliul dă asigurări că ANRCETI va depune toate eforturile pentru a asigura în continuare condiţii egale de activitate pentru toţi „jucătorii” de pe piaţa de comunicaţii electronice, a stimula concurenţa şi investiţiile, a proteja drepturile şi interesele legitime ale consumatorilor de servicii.

Pe această cale Vă urez, stimaţi colegi, mult succes, perseverenţă, energie creatoare şi noi realizări în munca Dvs. pe care o faceţi întru binele oamenilor şi întregii ţări.

Cu deosebit respect,
Grigore VARANIȚA,
Președintele Consiliului de Administraţie al ANRCETI

17 mai 2017

Ultima actualizare: 17/05/2017