Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

17 Octombrie, 2018

LA MULȚI ANI, ANRCETI !

Versiune pentru tiparVersiune pentru tipar

Astăzi, 17 august, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) împlinește 17 ani de activitate, perioadă în care echipa ANRCETI s-a străduit să se afirme ca un regulator eficient al sectoarelor comunicații electronice, tehnologia informației și servicii poștale. Cu ocazia acestui eveniment, directorul ANRCETI, Grigore Varanița, a adresat, în numele Consiliului de Administraţie, un mesaj de felicitare angajaţilor Agenției, partenerilor ei și tuturor celor care au activat în cadrul acesteia.

Stimaţi colegi,

Astăzi ANRCETI marchează 17 de ani de la înființare. Cu acest prilej, urăm tradiționalul La mulți ani instituției noastre, echipei și partenerilor noștri care, prin efort comun, au contribuit și continuă să contribuie plenar la eficientizarea procesului de reglementare și crearea condițiilor necesare pentru buna funcționare a sectoarelor de comunicații electronice, tehnologia informației și de servicii poștale.

Scurta istorie a celor 17 ani de activitate a ANRCETI arată că succesele notabile pe care ea le-a obținut în această perioadă se datorează, în temei, profesionalismului, responsabilității și coeziunii manifestate de echipa sa. Aceste calități distincte ne-au ajutat anul trecut să demarăm cu succes procesul de reglementare a două sectoare noi: de servicii poștale, de acces pe proprietăți și utilizare partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice, sectoare care au intrat în anul 2016, conform legii, în domeniul de competență al ANRCETI. Astăzi putem spune cu certitudine că echipa ANRCETI a reușit să răspundă acestei noi provocări și să pună o bază bună pentru reglementarea eficientă a activităților din sectoarele nominalizate.

Avem convingerea că și în anii următori echipa ANRCETI va continua să demonstreze profesionalism și responsabilitate, capacitate de a face față provocărilor şi a promova măsuri eficiente de reglementare a sectoarelor din domeniul său de competență.

Vă mulțumim pentru faptul că sunteți alături și Vă îndemnăm să continuăm împreună efortul nostru comun pe traseul profesionalismului, responsabilității și coeziunii. Vă urăm mult succes, prosperitate şi multă satisfacţie de pe urma muncii pe care o faceţi în serviciul societăţii.

La Mulți Ani ANRCETI!


Cu deosebit respect,
Grigore VARANIŢA, director ANRCETI

17 august 2017

Ultima actualizare: 21/08/2017