Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

25 Aprilie, 2024

Mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 16 ani de la înființarea ANRCETI

La 17 august 2016 Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) aniversează împlinirea a 16 ani de activitate, perioadă în care echipa ANRCETI s-a străduit să se afirme ca un reglementator eficient al sectorului tehnologia informaţiei şi de comunicaţii (TIC). Cu ocazia acestei aniversări, directorul ANRCETI, Grigore Varanița, a adresat, în numele Consiliului de Administraţie, un mesaj de felicitare angajaţilor Agenției, partenerilor ei, tuturor celor care au lucrat şi continuă să contribuie la buna funcţionare a acesteia.

Stimaţi colegi,

Vă felicit cordial cu prilejul celei de-a 16-a aniversări a Agenției. Cu această ocazie, țin să vă asigur că administrația Agenției apreciază înalt munca şi contribuția Dvs. la realizarea obiectivelor și a sarcinilor puse în fața noastră.

16 ani este vârsta maturității și, poate nu întâmplător, anume în acest an, prin lege, Agenției i-au fost atribuite funcțiile de reglementare și supraveghere a două domenii noi: serviciile poștale și activitățile privind accesul pe proprietăți și utilizarea partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice. Noile atribuții constituie o provocare pentru echipa noastră, un test al capacității acesteia de a atinge scopurile propuse.

De-a lungul anilor echipa Agenției a demonstrat în repetate rânduri că este capabilă să se mobilizeze, să răspundă provocărilor şi să găsească acel mijloc de aur pentru a lua decizii judicioase care au contribuit în mod direct la dezvoltarea sectorului TIC. Aceasta mă face să cred că echipa Agenției va reuși să obțină rezultate bune și în procesul de reglementare a celorlalte două domenii de activitate.

Am convingerea că și în anii următori echipa Agenției va arăta același angajament pentru inovație, profesionalism, aceeași capacitate de a răspunde provocărilor şi de a promova o reglementare eficientă a sectoarelor ce ne-au fost încredințate prin lege.

Vă doresc tuturor multă sănătate și prosperitate, noi idei și realizări frumoase, energie creatoare și satisfacție de la tot ceea ce faceți întru binele concetățenilor noștri.

Mulți Ani ANRCETI!

Cu deosebit respect,
Director ANRCETI Grigore VARANIŢA


 17 august 2016


 

Ultima actualizare: 17/08/2016