Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

Linia specială pentru comunicarea
accidentelor de muncă: 080080099

 

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

18 Iulie, 2019

Daruri de Crăciun pentru copiii de la grădiniţa Complexului-pilot de Pedagogie Curativă „ORFEU” din Chişinău

Versiune pentru tiparVersiune pentru tipar

Reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) în frunte cu directorul acesteia, Grigore Varaniţa, au participat astăzi, 24 decembrie, la matineul desfăşurat la grădiniţa Complexului-pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu” din Chişinău, în cadrul căruia au înmânat copiilor dulciuri şi daruri de Crăciun din partea ANRCETI, autoritate care patronează această instituţie educaţional curativă.

Copiii au răsplătit cadourile primite cu colinde, urături, dansuri şi poezii. În finalul matineului, directorul general al Complexului-pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu”, Oleg Ababii, a adresat cuvinte de laudă copiilor pentru concertul prezentat, iar reprezentanţilor ANRCETI le-a mulţumit pentru darurile oferite, daruri care au adus feeria sărbătorii de Crăciun mai aproape de copii.

La rândul său, directorul ANRCETI, Grigore Varaniţa, a menţionat că trăieşte un sentiment de adâncă satisfacţie pentru faptul că instituţia pe care o conduce a putut ajuta copiii să simtă magia sărbătorilor de iarnă şi să fie mai fericiţi. El a dat asigurări că ANRCETI şi în viitor va susţine şi va ajuta aceşti copii care au nevoie de blândeţe, mângâiere şi căldură sufletească.

Complexul-pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu” (www.disability-apei-orfeu.md) este o instituţie bugetară destinată educaţiei incluzive pentru recuperarea copiilor cu deficienţe mentale, inclusiv severe şi asociate. ANRCETI desfăşoară acţiuni de caritate la această instituţie educaţional curativă începând cu anul 2009.

Album Foto

24 decembrie 2013

Informaţie prezentată de: Serviciul de presă al ANRCETI
Ultima actualizare: 24/12/2013