Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

23 Mai, 2024

ANRCETI participă la Conferința de nivel înalt privind noile inițiative în sectorul poștal

Astăzi, 11 aprilie 2024, Sergiu Gaibu – directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), participă la Conferința de nivel înalt privind noile inițiative în domeniul serviciilor poștale, care se desfășoară la Bruxelles, Belgia.

Evenimentul este organizat de către Guvernul belgian, cu participarea viceprim-ministrului, Ministrului Administrației publice Petra de Sutter, comisarului european Thierry Breton, a factorilor de decizie din cadrul autorităților de reglementare a serviciilor poștale, întreprinderilor publice, conducerii Uniunii Poștale Internaționale (UPU) și ERGP (European Regulators Group for Postal Services), reprezentanților mediului academic, alte persoane interesate din domeniile telecomunicațiilor și serviciilor poștale etc.

Acest eveniment servește drept platformă pentru a reuni toate părțile interesate naționale și internaționale pentru o discuție aprofundată asupra necesității unei noi directive privind serviciile poștale, cu accent atât pe durabilitatea ecologică, cât și pe cea socială.

În cadrul conferinței participanții își vor împărtăși viziunile privind dezvoltarea sectorului de servicii poștale, provocările cu care se confruntă sectorul, subiecte și inițiative esențiale pentru reglementarea serviciilor poștale, dar și aspecte privind livrarea coletelor poștale în cadrul Uniunii Europene.

ANRCETI reglementează activitatea în sectorul serviciilor poștale începând cu anul 2016 și beneficiază de statutul de observator în cadrul ERGP.

11 aprilie 2024

Ultima actualizare: 11/04/2024