Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

14 Iulie, 2024

ANRCETI a încheiat un acord de cooperare cu Autoritatea Națională de Comunicații din Portugalia

Astăzi, 17 noiembrie, directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Sergiu Gaibu și președintele Autorității Naționale de Comunicații (ANACOM) din Portugalia, João Cadete de Matos, au semnat un Acord de cooperare privind dezvoltarea și intensificarea relațiilor bilaterale. Documentul a fost semnat în cadrul unei vizite de lucru efectuată de către João Cadete de Matos și Ilda Matos, director pentru Comunicare ANACOM, la ANRCETI.

Obiectivul Acordului de cooperare este de a stabili un cadru flexibil pentru coperarea tehnică și instituțională în aspecte legate de activitatea de reglementare și dezvoltare a sectoarelor de comunicațiil electronice și poștale.

Documentul stabilește domeniile și activitățile de cooperare, care vor fi axate pe participarea la foruri internaționale, pe schimbul de informații și experiență reciprocă în sfera competențelor comune ale părților, întâlniri la nivel oficial, misiuni de experți organizate în funcție de interesele celor două autorități.

Acest acord de cooperare reprezintă un pas important în direcția dezvoltării sectoarelor de comunicații electronice și poștale și suntem convinși că parteneriatul astăzi creat cu ANACOM va fi unul solid și benefic pentru ambele instituții.

17 noiembrie 2023

Ultima actualizare: 17/11/2023