Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

05 Martie, 2024

ANRCETI a încheiat un acord de colaborare cu ANRE

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a încheiat astăzi, 28 martie, un acord de colaborare cu Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Documentul a fost semnat de către Directorul ANRCETI, Silvia BOJOGA și Directorul ANRE Violina ȘPAC.

Documentul stabileşte constituirea unui cadru de colaborare bilaterală, schimb eficient de informații de interes comun și experiență între cele două părți, în vederea promovării dezvoltării sectoarelor comunicațiilor electronice și energeticii.

Directorul adjunct al ANRCETI, Silvia BOJOGA, a menționat că ”în rezultatul semnării acestui accord ANRCETI și ANRE vor avea o colaborare mult mai intensă. Suntem două autorități de reglementare a unor industrii foarte dinamice și strategice pentru economia Republicii Moldova și considerăm că este absolut necesar să ne unim eforturile și să revitalizăm relațiile noastre de colaborare, depunând eforturi comune, astfel încât ambele industrii să aibă beneficii majore din această colaborare.”

Totodată, Directorul ANRE, Violina ȘPAC, a adus mulțumiri în numele Consiliului de Administrație al ANRE pentru această initiativă. ”Acesta este un prim acord de colaborare între ANRCETI și ANRE și este un lucru binevenit, întrucât avem conexiuni de reglementare a domeniilor de competență. Sperăm că acestă colaborare va aduce beneficii în special utilizatorilor serviciilor de comunicații electronice și consumatorilor de energie electrică, termică, gaze naturale, beneficiind de tarife corecte.”

28 martie 2023

Ultima actualizare: 28/03/2023