Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

02 Iunie, 2023

Abonare la RSS

Noutăţi

01.06.2023

Directorul ANRCETI participă în cadrul unui atelier de lucru cu privire la îmbunătățirea securității rețelei 5G în Europa

ico_poland.jpg

În perioada 1-2 iunie, Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Sergiu Gaibu, participă în cadrul unui atelier de lucru regional dedicat ”îmbunătățirii securității rețelei 5G în Europa”, care se desfășoară în or. Varșovia, Polonia. Evenimentul reunește oficiali guvernamentali, reprezentanți ai autorităților de reglementare din domeniu, experți în telecomunicații, precum și reprezentanți ai sectorului privat.

Detalii
31.05.2023

Cetățenii din Republica Moldova vor beneficia de servicii de roaming mai avantajoase

ico_roaming.jpg

Astăzi, 31 mai 2023, furnizorii de telefonie mobilă din Republica Moldova – Moldcell, Orange Moldova și Moldtelecom au semnat cu cele mai mari grupuri de operatori din Uniunea Europeană (UE) și Spațiul Economic European (SEE) – Orange Group, Deutsche Telekom și Telefonica Group, Declarația privind reducerea reciprocă a tarifelor la roaming.

Detalii
22.05.2023

ANRCETI anunță ședință publică de aprobare a proiectului hotărârii privind instituirea serviciilor publice în domeniile de competență și aprobarea Regulamentului privind organizarea și prestarea de către ANRCETI a serviciilor publice

doc.jpg

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) anunță organizarea, la data de 26 mai 2023, ora 10:00, unei ședințe publice în cadrul căreia va fi examinat și supus aprobării proiectul Hotărârii Consiliului de Administrație privind instituirea serviciilor publice în domeniile comunicațiilor electronice și comunicațiilor poștale și aprobarea Regulamentului privind organizarea şi prestarea de către ANRCETI a serviciilor publice în domeniile de comunicații electronice și comunicații poștale.

Detalii
17.05.2023

Mesaj de felicitare al directorului ANRCETI - Sergiu GAIBU, cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.

170523.jpg

Stimați profesioniști și colegi din domeniul telecomunicațiilor, în numele Consiliului de Administrație al ANRCETI, Vă felicităm cu Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale!
Comunicarea și transportul de date au devenit un fundament al dezvoltării societății, creșterii economice și este un element indispensabil al revoluției industriale 4.0.

Detalii
12.05.2023

Conducerea ANRCETI a organizat o ședință cu furnizorii de comunicații poștale

ico_120523.jpg

Astăzi, 12 mai 2023, conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) a organizat o ședință cu furnizorii care activează pe piața serviciilor poștale din țara noastră. Subiectele abordate au vizat provocările și problemele cheie cu care se confruntă sectorul de comunicații poștale și căile de soluționare ale acestora.

Detalii
02.05.2023

Anuarul Statistic pentru anul 2022

ico_anuar.png

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei, a dat publicității Anuarul Statistic privind dezvoltarea sectorului de comunicații electronice pe parcursul anului precedent. Analiza atentă și meticuloasă oferită de acest instrument oferă o imagine de ansamblu asupra trendurilor și evoluțiilor pieței, precum și asupra impactului acestora asupra utilizatorilor și furnizorilor de servicii de comunicații electronice. Iar prin intermediul acestuia, ANRCETI reconfirmă angajamentul său de a urmări evoluția sectorului și de a promova dezvoltarea, asigurându-se că interesele utilizatorilor sunt protejate și că piața funcționează în mod transparent și competitiv.

Detalii
28.04.2023

ANRCETI a ajustat tarifele pentru serviciile poştale din sfera serviciului poştal universal furnizate de Î.S.”Poșta Moldovei”

anrceti.jpg

Consiliul de Administrație al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a aprobat, în cadrul ședinței publice din 28 aprilie curent, prin Hotărârea nr. 50, tarife noi pentru serviciile poştale din sfera serviciului poştal universal (SPU) furnizate de Î.S.”Poșta Moldovei”.

Detalii

 

Plan achizitii publice 2019